CLYDE USISIVAC NA KESU CRVENA 41001773

16.463,00 rsd

11.524,10 rsd

Stanje: dostupno

Šifra:
200050
Proizvođači:
200 - FAKIR

Clyde Usisivač na Kesu: Snaga i Efikasnost za Čist i Osvježen Dom

Dobrodošli u revoluciju čišćenja uz Clyde Usisivač na Kesu - pametan i snažan uređaj koji se bori protiv prašine, alergena i nečistoća u vašem domu. Ovaj usisivač kombinuje sofisticiran dizajn, naprednu tehnologiju i praktičnost kako bi vam pružio besprekorno iskustvo čišćenja.

Izuzetne Karakteristike:

Visokokvalitetan Motor: Clyde usisivač na kesu opremljen je snažnim motorom koji pruža impresivnu usisnu snagu. To znači da se prašina, dlake i čestice lako i efikasno uklanjaju sa svih vrsta podova.

HEPA Filtracija: Ugrađeni HEPA filter igra ključnu ulogu u održavanju kvaliteta vazduha. On efikasno zadržava mikroskopske čestice, čime pridonosi stvaranju čistog i zdravog okoliša, pogotovo za one koji su skloni alergijama.

Praktičnost Kese za Prašinu: Clyde koristi visokokvalitetne kese za prašinu koje su jednostavne za zamjenu i održavanje. Velika zapremina kese omogućava dugotrajno čišćenje bez čestog pražnjenja.

Ergonomski Dizajn i Jednostavna Upotreba: Sa svojim intuitivnim dizajnom i ergonomskim drškama, Clyde usisivač nudi udobnost i jednostavnu upotrebu. Lako se manevriše po prostoru, a dugi kabl pruža fleksibilnost u kretanju bez potrebe za čestim prekidima.

O Clyde Usisivaču na Kesu:

Clyde Usisivač na Kesu nije samo sredstvo za čišćenje, već je partner u održavanju vašeg doma čistim, svježim i zdravim. Ovaj usisivač ne samo da uklanja prljavštinu sa površina, već i unapređuje kvalitet vašeg života stvarajući prostor u kojem je ugodno boraviti.

Uz Clyde Usisivač na Kesu, iskusite čišćenje na visokom nivou. Neka svaki korak čišćenja bude korak ka čistom i održavanom domu.

01 - Zemlja proizvodnje KINA
03 - Materijal METAL-PVC
04 - Zemlja uvoza TURSKA