PRESTIGE 200 OKO USISIVAC SIVI 41002462

18.857,00 rsd

13.199,90 rsd

Stanje: dostupno

Šifra:
200059
Proizvođači:
200 - FAKIR

Prestige 200 Oko Usisivač: Vrhunski Performanse sa Tehnološkom Elegancijom

Dobrodošli u svet čišćenja uz Prestige 200 Oko Usisivač, gde se spojila snaga i inteligencija kako bi se stvorio uređaj koji ne samo da očisti vaš prostor, već i podiže standarde modernog doma.

Izuzetne Karakteristike:

Smart Tehnologija "Oko": Prestige 200 dolazi s naprednom tehnologijom "Oko", koja omogućava precizno prepoznavanje prljavštine i optimalno usmeravanje usisivača. Inteligentni senzori prepoznaju područja koja zahtevaju dodatno čišćenje, čineći proces čišćenja efikasnijim.

Snažan Motor za Izuzetne Performanse: Ovaj usisivač je opremljen snažnim motorom koji pruža impresivnu usisnu snagu. Ne samo da efikasno uklanja prljavštinu, već i čini proces čišćenja bržim i temeljitijim.

HEPA Filtracija za Čist Vazduh: Uz visokokvalitetnu HEPA filtraciju, Prestige 200 osigurava da vazduh koji se vraća u prostor bude čist od alergena i sitnih čestica. Ovo je posebno važno za osobe sa alergijama ili respiratornim problemima.

Elegantan Dizajn i Niska Buka: Prestige 200 se ne ističe samo svojim performansama, već i sofisticiranim dizajnom. Elegantne linije i pažljivo odabrani materijali čine ga ne samo funkcionalnim, već i estetski privlačnim. Osim toga, niska buka tokom rada stvara tiho i prijatno okruženje u vašem domu.

Praktični Dodaci i Jednostavno Održavanje: Usisivač dolazi s nizom praktičnih dodataka za različite površine i zadatke čišćenja. Jednostavno praznjenje kontejnera za prašinu ili zamena vreće odvija se bez muke, čineći održavanje Prestige 200 jednostavnim.

O Prestige 200 Oko Usisivaču:

Prestige 200 Oko Usisivač predstavlja spoj inovacija i elegantnog dizajna, donoseći vam ne samo čistoću, već i vizuelni dojam u vašem domu. Sa svojom pametnom tehnologijom, snalažljivim dizajnom i snažnim performansama, ovaj usisivač podiže standarde u domaćem čišćenju. Uživajte u čistom i sređenom domu uz Prestige 200 Oko Usisivač.

01 - Zemlja proizvodnje POLJSKA
03 - Materijal METAL-PVC
04 - Zemlja uvoza TURSKA