TREX DUAL SECKO PINK 41002769

5.765,00 rsd

4.035,50 rsd

Stanje: dostupno

Šifra:
200039
Proizvođači:
200 - FAKIR

Fakir Secko: Snaga i Preciznost za Savršenu Pripremu Jela

Dobrodošli u svet kulinarske praktičnosti uz Fakir Secko - nezamenjiv alat u svakoj kuhinji koji transformiše seckanje i pripremu sastojaka u brzu, preciznu i jednostavnu radnju.

Izuzetne Karakteristike:

Oštre Sečive Visokog Kvaliteta: Fakir Secko opremljen je oštrim sečivima od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika. Ova sečiva pružaju neuporedivu oštrinu i izdržljivost, čineći seckanje povrća, voća, ili mesa brzim i preciznim.

Snažan Motor za Brze Rezultate: Snaga motora ovog secka omogućava brzo i efikasno seckanje bez gubitka kvaliteta. Bez obzira na to da li pripremate salatu, sos, ili neko drugo jelo, Fakir Secko garantuje rezultate u tren oka.

Jednostavno Korišćenje i Čišćenje: Ergonomski dizajniran, Fakir Secko prilagođava se lako rukovanje. Lako se koristi jednom rukom, čime vam omogućava više slobode u kuhinji. Takođe, odvojivi delovi čine čišćenje brzim i jednostavnim.

Dizajn Bezbednosti: Sa svojim bezbednosnim funkcijama, poput zaključavanja sečiva i sigurnosnog prekidača, Fakir Secko pruža bezbrižno korišćenje, čuvajući vašu bezbednost tokom upotrebe.

O Fakir Secku:

Fakir Secko nije samo kuhinjski pomoćnik, već je ključ za brzu i efikasnu pripremu hrane. Od seckanja povrća za dinstanje do brze pripreme umaka, ovaj secko postaje dragocen saveznik u kuhinji.

Uz Fakir Secko, svaka kulinarska avantura postaje jednostavna i efikasna. Iskusite kombinaciju snage, preciznosti i praktičnosti sa seckom koji je dizajniran da olakša svaki korak pripreme jela.

01 - Zemlja proizvodnje TURSKA
03 - Materijal METAL-STAKLO
04 - Zemlja uvoza TURSKA