RANGE USISIVAC NA KESU CRVENI 41002836

18.835,00 rsd

13.184,50 rsd

Stanje: dostupno

Šifra:
200024
Proizvođači:
200 - FAKIR

Range Usisivač na Kesu: Snaga i Efikasnost za Besprekorno Čiste Prostore

Dobrodošli u svet visoke performanse i izuzetne praktičnosti uz naš Range Usisivač na Kesu. Ovaj usisivač nije samo aparatura za čišćenje, već je alat koji kombinuje moćnu tehnologiju i inovativan dizajn kako bi vam pružio neuporedivo iskustvo u održavanju čistog doma.

Izuzetne Karakteristike:

Moćan Motor: Range Usisivač na Kesu opremljen je snažnim motorom koji pruža impresivnu usisnu snagu. Ova karakteristika omogućava temeljito uklanjanje prašine, dlaka i čestica sa svih vrsta podova i površina.

HEPA Filtracija: Sistem visokih performansi za filtraciju vazduha, uključujući HEPA filter, osigurava da se vazduh koji se vraća u prostoriju nakon usisavanja temeljito očisti od alergena i sitnih čestica. Ovo je ključno za održavanje zdravog i čistog okoliša.

Praktičnost Kese za Prašinu: Range Usisivač koristi kese za prašinu koje nisu samo higijenske, već i olakšavaju pražnjenje i zamenu. Kese su jednostavne za postavljanje i čuvanje, pružajući vam neometano iskustvo u održavanju uređenog doma.

Ergonomski Dizajn: Sa svojim ergonomski oblikovanim drškama i lakim manevrisanjem, Range Usisivač na Kesu prilagođava se vašim potrebama. Može lako doseći teško dostupna mesta i omogućava vam efikasno usisavanje bez nepotrebnog napora.

O Range Usisivaču na Kesu:

Range Usisivač na Kesu nije samo alat za čišćenje, već je partner u održavanju čistog i zdravog doma. Sa svojim naprednim karakteristikama, ovaj usisivač postaje ključni deo vaše rutine održavanja higijene.

Uz Range Usisivač na Kesu, usmerite snagu čišćenja ka temeljitosti, praktičnosti i dugotrajnom performansu. Osvježite svoj prostor uz usisivač koji pruža čistu, zdravu atmosferu u svakom kutku vašeg doma.

01 - Zemlja proizvodnje TURSKA
03 - Materijal METAL-PVC
04 - Zemlja uvoza TURSKA