VEYRON TURBO XL PREMIUM USISIVAC MATROSE 41003238

27.456,00 rsd

19.219,20 rsd

Stanje: dostupno

Šifra:
200045
Proizvođači:
200 - FAKIR

Veyron Turbo XL Usisivač: Snaga i Efikasnost za Čist i Zdrav Dom

Dobrodošli u eru besprekornog čišćenja uz Veyron Turbo XL Usisivač - vrhunski aparat koji kombinuje inovativnu tehnologiju, snažan motor i praktičan dizajn kako bi obezbedio visokokvalitetno čišćenje svakog kutka vašeg doma.

Izuzetne Karakteristike:

Super Snažan Motor: Veyron Turbo XL opremljen je visokoperformantnim motorom koji pruža snažnu usisnu snagu. Ova karakteristika omogućava temeljito uklanjanje prašine, dlaka i alergena sa svih podova i površina.

HEPA Filtracija za Čist Vazduh: Sistem HEPA filtracije efikasno hvata fine čestice i alergene, osiguravajući da vazduh koji se vraća u prostoriju bude čist i zdrav. To je posebno važno za osobe koje imaju alergije ili probleme sa disanjem.

Velika Zapremina Kese za Prašinu: Veyron Turbo XL koristi velike kese za prašinu, omogućavajući vam da duže vreme čistite bez potrebe za čestim menjanjem kese. Ovo čini čišćenje praktičnim i efikasnim.

Praktičan Dizajn i Laka Manevrisanja: Sa svojim ergonomski oblikovanim ručkama, lakoćom manevrisanja i dugim kablovima, Veyron Turbo XL pruža praktičnost i fleksibilnost tokom čišćenja. Možete lako doseći teško dostupna mesta bez napora.

O Veyron Turbo XL Usisivaču:

Veyron Turbo XL nije samo usisivač, već je partner u održavanju čistog i zdravog doma. Sa svojim naprednim karakteristikama, ovaj usisivač postaje ključan deo vaše svakodnevne rutine održavanja higijene.

Uz Veyron Turbo XL Usisivač, iskusite spoj moći, filtracije i praktičnosti u svakom trenutku čišćenja. Neka vaš dom zablista uz usisivač koji je dizajniran da donese svežinu, čistoću i bezbrižnost u svaki kutak vašeg životnog prostora.

01 - Zemlja proizvodnje TURSKA
03 - Materijal METAL-STAKLO
04 - Zemlja uvoza TURSKA